Skip to main content

 


Melktap en eieren-vleesautomaat

Tegenover onze boerderij, vindt u de melktap en eieren- en vriesautomaat. Een soort mini boerderij winkeltje met melk, eieren en vlees vers van de boerderij die 7 dagen per week, 24 uur per dag open is.

De melk uit de melktap komt rechtstreeks van onze koeien en wordt dagelijks bijgevuld, super vers dus! De melk kost 1 euro per liter en er staan flessen bij die u kunt gebruiken.

Uit de eieren automaat kunt u doosjes van 6 en van 10 eieren halen. Het zijn witte eieren van kippen die buiten kunnen scharrelen (vrije uitloop).

Het vlees is van de melkkoeien die een goed en lang leven hebben gehad. Het aanbod varieert van worstjes, hamburgers, biefstuk, entrecote enzovoorts.

Praktische informatie

  • De melktap en eieren- en vriesautomaat vindt u langs de kant van de weg (aan de kant waar zich ook het fietspad bevindt)
  • Er zijn flessen en doppen beschikbaar voor de melk, dit zijn glazen flessen en kosten 1,00 euro per fles
  • Het is fijn als u doosjes van de eieren retour brengt, dan gebruiken we deze weer (bij de melkflessen is dit helaas niet mogelijk)
  • Er is plaats om de auto of fiets te parkeren
  • Als de automaat leeg is vinden we het heel fijn om dit te horen omdat wij nooit weten wanneer dit is (u kunt dan een berichtje sturen naar 0618452929)

Prijzen

De melktap en eierenautomaat zijn altijd open!

Melk: 1 euro per liter (elke gewenste hoeveelheid kan worden afgenomen)

Eieren 6 stuks: 1,50 euro

Normale Eieren 10 stuks: 2,50 euro

Grootte Eieren 10 stuks: 3,00 euro